«Παρακαλώ, όχι πολιτικές ερωτήσεις»!

16/05/1997 at 3:58 μμ (Uncategorized)

Ενήμερος για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει και με μότο «δεν είμαστε πολιτικοί, αλλά τραγουδιστές» ο Σάκης Ρουβάς και ο Τούρκος συνάδελφός του, Μπουράτ Κουτ, χθες σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν στη «Μεγάλη Βρετάνια» έβαλαν στην άκρη το μείζον πολιτικό θέμα του ψευδοκράτους και ανακοίνωσαν πως η κοινή συναυλία τους στην πράσινη γραμμή θα γίνει, έτσι όπως είχε προγραμματιστεί από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.

Πολιτικό το θέμα ο Σάκης είχε βγάλει τα σκούρα γυαλιά του προφανώς γι’ αυτό αλλά ο «μάνατζερ» Ηλίας Ψινάκης φρόντισε να ζητήσει: «Παρακαλώ, όχι πολιτικές ερωτήσεις».

Πιο… πρόθυμος όμως ο καλλιτέχνης είπε πως μπορεί να απαντήσει σ’ όλες τις ερωτήσεις, με μόνιμη επωδό την ειρήνη, τη συμφιλίωση και τους νέους.

Όσο για τα όσα έχουν εξαγριώσει πολλούς στην Κύπρο και έντονα είχαν διαμαρτυρηθεί και τα μέλη της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας, ο Σάκης Ρουβάς προσπάθησε να ανασκευάσει. Δεν είπε, λέει, πως τα προβλήματα της νεολαίας στην Κύπρο είναι το AIDS και τα ναρκωτικά, χωρίς να αναφέρει και την κατοχή.

Στις ερωτήσεις για το νόημα αυτής της κίνησης και για τις δραστηριότητες του ΟΗΕ που έχει αναλάβει την όλη διοργάνωση και την ασφάλεια όσων θα παρακολουθήσουν τη συναυλία, ο Σάκης Ρουβάς έδειξε την απόσταση που τον χωρίζει από την κατάσταση που βιώνουν οι Κύπριοι αυτούς, δηλαδή, που καλεί να τον ακούσουν στη συναυλία.

ΤΑ ΝΕΑ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: